Eerlijk advies, sterk beheer
voor al uw
verzekeringen en
leningen

"Kunnen we bij jullie ook lenen voor de aankoop van ons huis?!"

Ja natuurlijk!

Deze vraag krijgen we heel vaak. Jaarlijks zorgen we er voor dat een 70-tal koppels hun droomwoning kunnen aanschaffen. Samen met DVV Verzekeringen bieden wij u zowel voor uw krediet, als voor uw verzekeringen zeer goede voorwaarden en een unieke service. Bovendien kunnen wij optreden als kredietmakelaar zodat we uw dossier kunnen voorleggen bij heel wat verschillende kredietinstellingen. Zo kunnen wij voor de meeste dossiers een passende oplossing bieden.

Wat maakt onze service dan echt uniek? Wij begeleiden u van bij het eerste verkennend gesprek bij ons op kantoor, tot aan het ondertekenen van de akte bij de notaris.

 

Een eerste gesprek

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Heeft u al een concreet dossier? Kom dan zeker langs voor een gesprek zodat we alles met u kunnen bekijken.

Formulebepaling

We bekijken samen met u welke formule het best bij u past. In sommige situaties kunnen we zelfs meer dan de aankoopprijs ontlenen.

De notaris

Wij gaan met u naar de notaris om de akte te tekenen. Zo kunnen we tot het laatste ogenblik uw vragen beantwoorden.

De na-service

Na het verlijden van de akte gaan we op regelmatige basis met u samenzitten om ervoor te zorgen dat uw verzekeringen en leningvoorwaarden up-to-date blijven! Ook met uw belastingaangifte helpen wij u verder, dat kost u niets extra, dat hoort bij onze service.

Wilt u eerlijk advies en een unieke service die net iets verder gaat? Kom bij ons langs en we bekijken samen wat voor uw hypothecair krediet de beste oplossing is.

   Bekijk het vastgoed aanbod in Essen op Immoscoop
   Bekijk het vastgoed aanbod in Essen op Te Koop Van Eigenaar

Contacteer ons

Tip van het team

Tom Vercauteren

Gewaarborgd wonen

Ik doe wekelijks meerdere kredietgesprekken en informeer de mensen daarbij zo goed en helder mogelijk. Ik maak een berekening van de notariskosten, leg het verschil tussen een vaste en variabele rentevoet uit en geef duidelijk aan tegen welke risico’s u zich best verzekert. Vaak merk ik dat mensen niet weten dat zij recht hebben op een gratis verzekering tegen inkomensverlies. De overheid biedt namelijk de verzekering ‘gewaarborgd wonen’ aan. Deze verzekering zorgt er voor dat u uw krediet kunt blijven afbetalen wanneer u met een plots inkomensverlies te maken krijgt door werkloosheid of invaliditeit.

Al meer dan 50 jaar helpen wij u verder!

Kuyps Verzekeringen en leningen is modern, maar met behoud van onze alomgekende waarden: eerlijkheid, bereikbaarheid en persoonlijk contact met u, onze klant. Het is een visie die al 60 jaar meegaat, van generatie op generatie.

Meer over ons

  Toen we twee jaar geleden ons huis kochten werden we vanaf het begin op weg geholpen door Kuyps Verzekeringen. Eerst gaven ze ons uitgebreid advies over het compromis en daarna werden we zorgvuldig begeleid door alle details van de lening. Ze bekeken samen met ons de verschillende opties en gaven passend advies over hoe we de afbetaling het best konden aanpakken. Zonder zaken op te dringen of ons in een bepaalde richting te pushen. Maar altijd met geduld en kennis van zaken. Zelfs toen we het compromis bij de notaris gingen tekenen, was er iemand van Kuyps Verzekeringen aanwezig om ons te begeleiden. Het bewijs dat een woonlening meer kan zijn dan enkel een maandelijkse afbetaling.  

Wesley Kuystermans, geleend bij DVV.

Contacteer ons

U wenst een offerte voor een verzekering? Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon. Voor al uw vragen over uw lening- en verzekeringsdossier, mag u natuurlijk ook altijd langskomen op een van onze kantoren. Wij zijn 40 uren per week te bereiken, zonder afspraak!

oor een offerte voor een hypothecair krediet, vragen wij u wel een afspraak te maken. Zo kunnen we voor u alle tijd uitrekken om in een persoonlijk gesprek een voorstel op maat uit te werken voor u. Als u dat wil, maken wij natuurlijk ook graag een afspraak met u buiten onze kantooruren.

Contactgegevens

Kuyps BV
Stationsstraat 52, B-2910 Essen
T +32 (0)3 667 63 33
E essen@dvv.be

RPR Antwerpen
BE0541.747.176

Noodnummer

Voor noodgevallen zijn we 24/7 te bereiken op ons gekende nummer +32 (0)3 667 63 33 (vervolgens ‘1’ intoetsen)

Voor noodgevallen zijn we 24/7 te bereiken op ons gekende nummer +32 (0)3 667 63 33 (vervolgens ‘1’ intoetsen)

IBAN BE74 0689 0944 0907
FSMA 112.537

Openingsuren

Openingsuren Stationsstraat
ma 09-12u en 18-20u / di 09-12u en 14-18u
wo 09-12u en 14-16u / do 09-12u en 18-20u
vr 09-12u en 14-18u / za 10-12u (juli en augustus gesloten)

Ik ga akkoord met de privacy policy *
Opgelet! Gelieve alle verplichte velden in te vullen alvorens dit bericht te verzenden! Gelieve ook akkoord te gaan met de privacy policy aangaande de GDPR regelgeving!
Bedankt! Indien nodig nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.